Vraag en aanbod

Het lidmaatschap van een aquarium- en terrariumvereniging heeft als voordeel dat de uitwisseling van planten en dieren relatief gemakkelijker wordt. Dat is bij onze vereniging niet anders.

Als je planten of dieren 'over' hebt of iets bepaalds zoekt, kun je een mailtje sturen naar Melissa Rijnbeek (pr@latv-denatuurvriend.nl). Zij coördineert de uitwisseling van planten en dieren binnen de vereniging. Indien nodig kunnen planten en vissen worden opgevangen in een aparte, kleine bak achter de grote aquaria in de Hortus botanicus.

Op deze webpagina kun je vraag en aanbod laagdrempelig volgen. We plaatsen hier welke planten en dieren beschikbaar zijn in de genoemde 'Hortus'-bak of bij iemand thuis én we laten zien waar vraag naar is.

Deze pagina wordt met regelmaat ververst zodat het altijd een 'up-to-date' overzicht bevat. Op dit moment (stand 1-10-2019) worden de beschikbare planten en dieren in de kleine 'Hortus'-bak geïnventariseerd. Het overzicht wordt hier binnenkort gepubliceerd.

Aangeboden
3 Maanvissen, 1 Amatitlania altoflava (cichlide), 8 Melanotaenia lacustris, 3 Botia sidhimunki, 1 Siamese algeneter goud (albino)
Op te halen bij de Hortus Botanicus Leiden
Meerdere "gewone" Ancistrus (algeneters). Voornamelijk vrouwtjes, enkele mannetjes.
Op te halen bij Marco Rijnbeek. Contactgegevens vind u onderaan de nieuwsbrief of onder het tapje ledenlijst op de website.
Diamantzalmen (Moenkhausia Pittieri), jong en ouder.
Op te halen bij Rikus Koster. Graag eerst een ophaalafspraak maken telefonisch of per mail. Contactgegevens vind u onder het tapje ledenlijst op de website.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.