Cursussen

De leden van onze vereniging hebben veel kennis van en ervaring met het houden van waterplanten en -dieren. Dit willen we graag delen met mensen die ook met deze mooie hobby willen beginnen.

Om jonge of oudere mensen op weg te helpen organiseren we met enige regelmaat een beginnerscursus. We leggen dan in enkele bijeenkomsten de beginselen van het houden van een aquarium uit. Op die manier hopen we dat de cursisten voor de hand liggende valkuilen kunnen vermijden want je bent tenslotte bezig met levende wezens.

Aan het volgen van de cursus gedurende enkele avonden zijn geringe kosten verbonden. Mocht je in de loop van, of direct aansluitend op de cursus besluiten om lid te worden van onze vereniging dan brengen we de cursuskosten in mindering van je lidmaatschapscontributie.

Aanmelden voor de cursus kan door een mailtje te sturen naar info@latv-denatuurvriend.nl. Op het moment dat we voldoende aanmeldingen hebben, bekijken we samen met de cursisten wat een goed moment is voor de cursusavonden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.